RESTORAN OGNJIŠTE

O nama

Restoran ”Ognjište” jedan je od simbola preljepog Dučićevog Trebinja, čuven po svojoj bogatoj i šarolikoj ponudi raznovrsnih jela i pića kao i po srdačnom, domaćinskom dočeku svakog gosta. Nedavno redizajniran, ovaj gurmanski hram je prijatan kutak za porodična i prijateljska okupljanja, kao i za skupove poslovnih ljudi i sve druge vrste druženja i veselja.

Okruženo mediteranskim zelenilom, ”Ognjište” se nalazi nedaleko od centra grada, uz raskrsnicu puteva Herceg Novi i Dubrovnik. Ispred restorana od oko 600 kvadratnih metara, sa salama i dvema velikim terasama, nalazi se prostrani parking, lijepo uređen i čuvan.

U kulinarskoj ponudi, među mnogim jelima, ističu se jagnjetina na ražnju i teletina ispod sača u čijem spremanju Hercegovci nemaju premca.

Ljubiteljima dobre kapljice na raspolaganju su vina iz čuvenih i svjetski nagrađivanih trebinjskih vinarija, kao i domaće rakije, bezalkoholna i druga pića.

Boravak u ‘Ognjištu” prijatnim i nezaboravnim svim gostima učiniće ljubaznost i uslužnost osoblja odabranog da potvrdi gostoprimstvo i gostoljubivost turistički atraktivnog Trebinja i Hercegovaca.

Radno vrijeme restorna je od jutra do sjutra!

Dobrodošli